ein paar Hände hautnah spielen Klavier

EEN DAKSPECIALIST DIE U ECHT
RUSTIG LAAT MEEKIJKEN!

WERK


Enkele mooie voorbeelden
van Jarodak projecten

Scroll rustig naar beneden en bekijk onze portfolio in de vorm van een fotogalerie. Wij hebben zeer uiteenlopende opdrachten zoals u zelf kunt zien. Ook kunt u ons volgen via Facebook, Twitter of Google Plus voor de laatste nieuwe projecten.

Vraag offerte

ONZE PORTFOLIO!

Kijk zelf hoe wij onze dakwerken uitvoeren en wat het uiteindelijke resultaat is, maak dan pas uw verantwoorde keuze

Contact

Iedere daksoort foto heeft
zijn eigen kleur.

Onderstaande tabs hebben een onderwerp en kleur die overeenkomt met de gekleurde omranding van de foto's in de fotogalerie. Klik op de tabs voor algemene informatie en bekijk dan de details in de fotogalerie.

  • LEIENDAK PROJECT
  • DAKKAPEL
  • VAKWERKHUIS
  • PLAT DAK
  • KASTEEL VAALSBROEK
  • PROJECT KERKRADE
  • PROJECT MARGRATEN

Van oorsprong werd deze vorm van dakbedekking, zoals de naam ook zegt, gemaakt uit leisteen. Leisteen bestaat uit laagjes gesteente, zoals klei en kwarts, die onder enorme druk van de aarde zijn geperst tot stevig gesteente. Tegenwoordig zijn dakleien niet alleen verkrijgbaar van steen, maar ook van kunststof en bitumen. De kunststof en bitumen variant hebben dezelfde uitstraling als steen maar een lager prijskaartje. De verschillende soorten dakleien hebben een levensduur van 25 tot 30 jaar. Er bestaan 3 soorten dakleien: natuur leien, kunst leien en bitumen leien.

Als je van de zolderruimte een prettig verblijf wil maken met veel licht en voldoende loopruimte, dan is het plaatsen van een dakkapel zeker het overwegen waard. Ze zijn relatief goedkoop en zorgen voor heel wat extra licht en ruimte zodat ook je zolder een volwaardige ruimte wordt. Op onze website kun je in de fotogalerie zien hoe wij een dakkapel maken. Let vooral op de uiteindelijke perfecte afwerking van het geheel. Het is een redelijk ingewikkelde klus waarvoor je veel kennis en ervaring moet hebben met oog voor een waterdichte afwerking.

Het kan gebeuren dat je dakbedekking van je oude vakwerkhuis na verloop van tijd versleten raakt. Je kunt de bedekking dan vernieuwen. Als je niet tijdig ingrijpt, neemt de kans op lekkage en schade aan de dakconstructie toe en dan zal je met veel hogere kosten te maken krijgen. De prijs zal uiteraard sterk afhangen van de soort dakbedekking. Wij zijn zoals op de foto's te zien is ook gespecialiseerd in antieke dakconstructies en de daarbij behorende technieken.

In ons land werd het platte dak geïntroduceerd in de moderne architectuur met zijn strakke lijnen. Hoewel er in de beginperiode heel wat problemen waren met een snelle veroudering van de 'roofing' is de techniek er sterk op vooruitgegaan. De moderne afdichtingsmaterialen zijn dankzij de technologische evolutie veel duurzamer. Het platte dak kan ook als beloopbaar terras gepland worden of het kan ook (gedeeltelijk) als groen dak uitgerust worden. Kijk naar de foto's om te zien hoe wij in Maastricht een plat dak vernieuwden.

Projecten zoals bij kasteel Vaalsbroek in Vaals bewijzen dat wij ook grootschalige opdrachten met veel plezier en precisie aanpakken en uitvoeren. Eerst het plan doorgesproken en toen alle onderdelen stap voor stap uitgevoerd binnen de vooraf afgesproken termijn. En Natuurlijk met de Jarodak garantie die geld voor alle opdrachten die wij doen.

In Kerkrade lieten wij zien dat wij de totale renovatie van het dak en loodgieterswerk voor het gehele huis naar volle tevredenheid van de klant hebben kunnen uitvoeren. Ook de kleine details zoals de afwerking met zinkplaat is aan gedacht en geeft een professionele uitstraling van het gedane werk.

Het bungalow project in Margraten betrof een slecht onderhouden dak en ontbreken van een ontluchtingssysteem. Het dak en de totale afwerking van de bungalow maken het huis weer als nieuw en de eigenaren kunnen nog jaren genieten van alle seizoenen zonder problemen met ijs, water of zon.